0541 100 73 61
HİZMETLER
Neler Yaparız
ÇELİK KONSTRÜKSİYON
ÇELİK KONSTRÜKSİYON | İzmir Perfore | Delikli Sac Ürünleri İzmir

ÇELİK KONSTRÜKSİYON

İzmir Perfore | Delikli Sac Ürünleri | Çelik KonstrüksiyonÇelik Çelik -


Yapısal çelik kullanılan sistem

Sıcak haddelenmiş çelik elemanlar (I profiller gibi) için kullanılan sistemdir. Şekillendirme ve imalat, sahada yapılmaktadır. Kolonlar kirişler ve yükleri taşır, yük taşımayan elemanların (panel, hafif beton, tuğla, iç veya dış ahşap kaplamanın) yapıya bağlanmasını sağlar. Geniş açıklıkların geçilmesini sağlayarak, fonksiyonel ve esnek tasarıma izin verir.



Hafif çelik taşıyıcılı sistem

Soğukta şekillendirilmiş galvaniz sac profillerden oluşan (U, C, Z gibi) taşıyıcıların kullanıldığı sistemdir. Evlerin kaplamaları, müşterinin istediği her çeşit malzemeden yapılabilir. Duvar ve tavan elemanları genellikle fabrikasyon olup, montajları sahada yapılır. Taşıyıcısı ve kaplamaları ile yeterli, ekonomik bir sistem oluşturup, hızlı montaj imkanı sağlar. Çelik taşıyıcılar, alçı panel, kontrplak veya sunta ile kaplanır. Isı yalıtımı dış duvarların içine konulan, camyünü, taş yünü gibi malzemelerle yapılır. Mevcut binaların büyütülmesi veya binalara eklentiler yapılması istendiğinde de hafif çelik sistem kullanılabilmektedir.


Önceden birleştirilmiş modül sistem

Taşıyıcılar fabrikada hücre modülleri oluşturacak şekilde birleştirilir. Bu sistem, halı, duvar kağıdı kaplanması, v.b., gibi işlemlerin nakliyeden önce tamamlanmasına imkan vermektedir. Montaj işleri hava durumundan etkilenmez ve tüm yapı iki haftadan önce tamamlanabilir.

ÇELİK KONSTRÜKSİYON ÇELİK KONSTRÜKSİYON ÇELİK KONSTRÜKSİYON
Toplam 266875 Tekil Ziyaret