0541 100 73 61
HİZMETLER
Neler Yaparız
BİNA GİYDİRME
BİNA GİYDİRME | İzmir Perfore | Delikli Sac Ürünleri İzmir

BİNA GİYDİRME

İzmir Perfore | Delikli Sac Ürünleri | Alüminyum Kompozit Panel

Alüminyum Kompozit Panel binaların iç mekânlarında veya dış cephelerinde kullanılmak üzere geliştirişmiş yapı malzemesidir. Standart üretim ölçülerinin yanı sıra isteğe bağlı özel tasarımlarda ve özel ölçülerde imalatı yapılabilen, renk seçeneği oldukça geniş olan ( Ahşap desen ve Granit desen dahil ) olmak üzere, isteğe bağlı olarak yangına dayanıklı (alev almaz) özellikli olarak üretilebilmektedir.

Kompozit levha; dış yüzey 0,5 mm kalınlığında yüksek dayanımlı lumiflon bazlı fluorocarbon boyalı alüminyum levha, ara dolgu malzemesi 3 mm kalınlığında "yangına dayanıklı( Alev almaz )" özel mineral dolgu/çekirdek, İç düzey 0,5 mm kalınlığında astar boyalı alüminyum levhadan oluşmaktadır.

 

Kompozit Panel Kaplamanın Avantajları;

* Duvar veya Betonarme imalatında meydana gelen her türlü uygulama hatalarını giderir.
* Binalara ve yapılara ses, ısı ve su izolasyonunu sağlar.
* Binalara ve yapılara estetik , çağdaş bir görünüm kazandırır,
* Hafiftir, kolay işlenir, istenilen ebatlarda imalatı yapılabilir, yapılarınıza özel tasarım sağlar,
* Çeşitli renk yelpazesi sayesinde yapılarınıza değer katar. Kullanım Alanları: Havaalanları , metro istasyonları , alışveriş merkezleri , fabrika , ofis , konut ve işyerleri , kongre salonları , hastaneler , oteller , resmi kuruluş binaları , okullar , showroomlar , restaurantlar , petrol istasyonları ve mağazalar.

BİNA GİYDİRME BİNA GİYDİRME BİNA GİYDİRME
Toplam 267056 Tekil Ziyaret