0541 100 73 61
HİZMETLER
Neler Yaparız
Neler Yaparız | İzmir Perfore | Delikli Sac Ürünleri İzmir

Neler Yaparız

İzmir Perfore | Delikli Sac Ürünleri | Hizmetlerimiz Neler ?

- Perfore - Cnc Lazer Kesim
- Çelik Konstrüksiyon - Sac Şekillendirme
- Korkuluk Sistemleri - Cnc Giyotin Kesim
- Cnc Punch - Delikli Sac
- Kaynak ve Boya - Genişletilmiş Sac
- Bina Giydirme - Özel Amaçlı Makina İmalatı
,

BİNA GİYDİRME

İzmir Perfore | Delikli Sac Ürünleri | Alüminyum Kompozit Panel Alüminyum Kompozit Panel binaların iç mekânlarında veya dış cephelerinde kullanılmak üzere geliştirişmiş yapı malzemesidir. Standart üretim ölçülerinin yanı sıra isteğe bağlı özel tasarımlarda ve özel ölçülerde imalatı yapılabilen, renk seçeneği oldukça geniş olan ( Ahşap desen ve Granit desen dahil ) olmak üzere, isteğe bağlı olarak yangına dayanıklı (alev almaz) özellikli olarak üretilebilmektedir. Kompozit levha; dış yüzey 0,5 mm kalınlığında yüksek dayanımlı lumiflon bazlı fluorocarbon boyalı alüminyum levha, ara dolgu malzemesi 3 mm kalınlığında "yangına dayanıklı( Alev almaz )" özel mineral dolgu/çekirdek, İç düzey 0,5 mm kalınlığında astar boyalı alüminyum levhadan oluşmaktadır.   Kompozit Panel Kaplamanın Avantajları; * Duvar veya Betonarme imalatında meydana gelen her türlü uygulama hatalarını giderir. * Binalara ve yapılara ses, ısı ve su izolasyonunu sağlar. * Binalara ve yapılara estetik , çağdaş bir görünüm kazandırır, * Hafiftir, kolay işlenir, istenilen ebatlarda imalatı yapılabilir, yapılarınıza özel tasarım sağlar, * Çeşitli renk yelpazesi sayesinde yapılarınıza değer katar. Kullanım Alanları: Havaalanları , metro istasyonları , alışveriş merkezleri , fabrika , ofis , konut ve işyerleri , kongre salonları , hastaneler , oteller , resmi kuruluş binaları , okullar , showroomlar , restaurantlar , petrol istasyonları ve mağazalar.

Devamı
,

CNC GİYOTİN KESİM

İzmir Perfore | Delikli Sac Ürünleri | Cnc Giyotin Kesim İzmir Perfore ; 10 mm kalınlığında ve 3000 mm uzunluğuna kadar olan alüminyum, dkp, krom, bakır ve siyah levha ürünlerini + - 0.2 mm toleranslarında seri olarak kesebilmekteyiz.

Devamı
,

KORKULUK SİSTEMLERİ

İzmir Perfore | Delikli Sac Ürünleri | Korkuluk Sistemleri İzmir Perfore ; İzmir Korkuluk Sistemleri Kaliteli ürün elde edebilmek için makine parkımızı modern teknoloji ile donattık. Yapılarımızın çağdaş bir çizgiye kavuşması için, sürekli yenilenen ürün yelpazemizden faydalanabilirsiniz. Her türlü küpeşte gereçlerinin yanı sıra, sarf malzemelerinizi de temin etmekteyiz. Özel ölçülerde ürün imalatı, yapı durumuna göre farklı tasarımlar, zengin çeşit, bol seçenek ile İzmir Perfore, ihtiyacınıza yönelik, göz zevkinize ve kesenize uygun çözümler üretmektedir.  

Devamı
,

ÇELİK KONSTRÜKSİYON

İzmir Perfore | Delikli Sac Ürünleri | Çelik KonstrüksiyonÇelik Çelik - Yapısal çelik kullanılan sistem Sıcak haddelenmiş çelik elemanlar (I profiller gibi) için kullanılan sistemdir. Şekillendirme ve imalat, sahada yapılmaktadır. Kolonlar kirişler ve yükleri taşır, yük taşımayan elemanların (panel, hafif beton, tuğla, iç veya dış ahşap kaplamanın) yapıya bağlanmasını sağlar. Geniş açıklıkların geçilmesini sağlayarak, fonksiyonel ve esnek tasarıma izin verir. Hafif çelik taşıyıcılı sistem Soğukta şekillendirilmiş galvaniz sac profillerden oluşan (U, C, Z gibi) taşıyıcıların kullanıldığı sistemdir. Evlerin kaplamaları, müşterinin istediği her çeşit malzemeden yapılabilir. Duvar ve tavan elemanları genellikle fabrikasyon olup, montajları sahada yapılır. Taşıyıcısı ve kaplamaları ile yeterli, ekonomik bir sistem oluşturup, hızlı montaj imkanı sağlar. Çelik taşıyıcılar, alçı panel, kontrplak veya sunta ile kaplanır. Isı yalıtımı dış duvarların içine konulan, camyünü, taş yünü gibi malzemelerle yapılır. Mevcut binaların büyütülmesi veya binalara eklentiler yapılması istendiğinde de hafif çelik sistem kullanılabilmektedir. Önceden birleştirilmiş modül sistem Taşıyıcılar fabrikada hücre modülleri oluşturacak şekilde birleştirilir. Bu sistem, halı, duvar kağıdı kaplanması, v.b., gibi işlemlerin nakliyeden önce tamamlanmasına imkan vermektedir. Montaj işleri hava durumundan etkilenmez ve tüm yapı iki haftadan önce tamamlanabilir.

Devamı
,

CNC LAZER KESİM

İzmir Perfore | Delikli Sac Ürünleri | Cnc Lazer Kesim İzmir Perfore ; İzmir Cnc Lazer Kesim Makinelerimizde maksimum 6000*2000 ölçüleri ile 5000kW da levha saclarda 20 mm, paslanmaz saclarda 15 mm, alüminyum saclarda 12 mm kesim kapasitesi ile hizmet vermekteyiz.   Lazer Kesimin Avantajları ; Üretimde malzemenin en verimli şekilde kullanılması. Üretimde hızlı kesim, düşük maliyet. Adetleri az işlerde kalıp gerektirmeden üretim. Minimum fire oranı ile maliyetlerin aşağıya çekilmesi. Levha malzemelerden üretim, talaşlı üretime göre daha ekonomiktir. Makinenin stabil yapısı ve modern işletim ve ölçüm tekniği sayesinde yüksek hassasiyet (Tüm ölçülerde 0,01 mm). Basit ve iç-dış konturlardan gerçekleşen karmaşık lazer kesimlerine, gerek ince gerekse kalın saclarda imkan tanır. 0,4 x sac kalınlığına kadar deliklerin açılmasını sağlar. Temas olmadan işleme sayesinde çiziksiz ürün elde edilir. Montaja hazır üretimler gerçekleştirilir. Sacın üzerine markalama yapılabilir, yazı yazılabilir. Kesilen yüzeylerde çapak ve ısı kaynaklı deformasyon oluşmaz. Parçada minimum pürüz ve çapaksız kesim. Prototip çalışmalarda düşük maliyet ve çalışma kolaylığı. Malzemeye temas etmediğinizden malzemede ezilme ve çarpılma oluşmaz. Tasarımda daha esnek çalışma imkanı.

Devamı
,

PERFORE (DELİKLİ SAC)

İzmir Perfore | Delikli Sac Ürünleri | Delikli Sac Perfore   İzmir Perfore ; Delikli sac (perfore) Delikli sac metal veya kompozit levhaların çeşitli makinalarda presleme ve zımbalama yöntemi ile delik açılarak yapılan işleme verilen isimdir. Delikli sac (perfore) malzemelerde plaka ve rulo olarak teslim edilir. Delikli sac (perfore) kullanım alanları; maden işletmelerinde, kömür ocaklarında, ilaç sanayiinde, dekorasyonda, ofis mobilyalarında, makine imalatında, ziraat fabrikalarında, otomotiv ve savunma sanayiinde, kum ocaklarında, medikal sektöründe vb. alanlarda kullanılmaktadır.                

Devamı
,

ÖZEL AMAÇLI MAKİNA İMALATI

İzmir Perfore | Delikli Sac Ürünleri | Özel Makina İmalatı İzmir Perfore olarak müşterilerimizin spesifik ihtiyaçları doğrultusunda özel makina imalatı gerçekleştiren firmamız, CNC delikli sac makinaları, sac işleme hatları, rolform hatları üretimi yapmakta olup bu hatların ve sistemlerin projelendirme, tasarim, otomasyon ve yazılım desteğinide sunmaktadır.   Teslim aşamasına kadar tüm üretim süreci boyunca müşterilerimizin ihtiyaçlarını, asli önceliğinizi tutarak yanınızda olmaya devam eden İzmir Perfore bir çok değerli markaya özel makina ihtiyaçları konusunda hizmet vermeyi sürdürmektedir.      

Devamı
,

CNC KESİM BÜKÜM

İzmir Perfore | Delikli Sac Ürünleri | Cnc Kesim Büküm İzmir Perfore ; CNC giyotin ve abkantımız 3 mt. işleme boyuna sahip olup 8 mm. ye kadar krom kesip bükebilmektedir.   İhtiyacınız olan malzeme, talebiniz doğrultusunda işlenmiş olarak da teslim edilir. 0,40–10 mm.  arası sac kesim, büküm işlemi CNC giyotin ve abkantlarımızla, deneyimli personelimiz tarafından, ileri teknolojiye sahip makinelerimizde yapılmaktadır. Ham haldeki malzemeyi ilgili işlemden geçirdikten sonra kullanım yerindeki formunda teslim etmekteyiz. İzmir perfore firmaları, İzmir delikli sac firmaları, Karşıyaka delikli sac, İzmir çelik konstrüksiyon şirketleri, İzmir sac şekillendirme, İzmir genişletilmiş sac, Perfore, Cnc Punch, Delikli Sac, Kaynak ve Boya, Genişletilmiş Sac, Cnc Kesim ve Büküm, Özel Amaçlı Makina İmalatı, Bina Giydirme, Çelik Konstrüksiyon, Sac Şekillendirme, Korkuluk Sistemleri

Devamı
,

GENİŞLETİLMİŞ SAC

İzmir Perfore | Delikli Sac Ürünleri | Genişletilmiş Sac İzmir Perfore ; Genişletilmiş delikli sac ürünleri prensip olarak kesme ve genişletme işlemi aracılığı ile kesikli yapı haline getirilmiş bir metal levhadır. Hiçbir şekilde kaynaklama ve montajlama uygulaması yapılamadığından tek parça metalden imal edilmektedir.     GENİŞLETİLMİŞ SAC AVANTAJLARI   Enerji tasarrufludur. Güvenilirdir Kullanımı çok yönlüdür Ekonomiktir. Hava ve ışık geçişi sağlar, Dekoratiftir. Yürüme yollarında ve iskelelerde güvenle kullanılır. Ses izolasyonu sağlar. Net bir görüş sahası vardır. Darbelere karşı çok dayanıklıdır. Metrekare ağırlığı düşük olduğu için çok ekonomiktir. İzmir perfore firmaları, İzmir delikli sac firmaları, Karşıyaka delikli sac, İzmir çelik konstrüksiyon şirketleri, İzmir sac şekillendirme, İzmir genişletilmiş sac, Perfore, Cnc Punch, Delikli Sac, Kaynak ve Boya, Genişletilmiş Sac, Cnc Kesim ve Büküm, Özel Amaçlı Makina İmalatı, Bina Giydirme, Çelik Konstrüksiyon, Sac Şekillendirme, Korkuluk Sistemleri

Devamı
,

KAYNAK VE BOYA

 İzmir Perfore | Delikli Sac Ürünleri | Kaynak ve Boya   İzmir Perfore ; Preslenmiş ve şekillendirilmiş Delikli Sac Ürünleri, boru ve tel ürünleri ayrı ayrı ya da birleştirilerek punta, gazaltı ve argon kaynak makinaları kullanılarak kaynatılmaktadır. Bünyemizde biri box diğeri konveyör hatlı olmak üzere 2 adet elektrostatik toz boya tesisi hizmet vermektedir. Galvaniz kaplama, polisaj ve emaye hizmeti aldığımız tedarikçilerimiz de bulunmaktadır.      

Devamı
,

DELİKLİ SAC ( PERFORE)

İzmir Perfore | Delikli Sac Ürünleri | Delikli Sac   İzmir Perfore ; Delikli sac (perfore) Delikli sac metal veya kompozit levhaların çeşitli makinalarda presleme ve zımbalama yöntemi ile delik açılarak yapılan işleme verilen isimdir. Delikli sac (perfore) malzemelerde plaka ve rulo olarak teslim edilir. Delikli sac (perfore) kullanım alanları; maden işletmelerinde, kömür ocaklarında, ilaç sanayiinde, dekorasyonda, ofis mobilyalarında, makine imalatında, ziraat fabrikalarında, otomotiv ve savunma sanayiinde, kum ocaklarında, medikal sektöründe vb. alanlarda kullanılmaktadır.   İzmir perfore firmaları, İzmir delikli sac firmaları, Karşıyaka delikli sac, İzmir çelik konstrüksiyon şirketleri, İzmir sac şekillendirme, İzmir genişletilmiş sac, Perfore, Cnc Punch, Delikli Sac, Kaynak ve Boya, Genişletilmiş Sac, Cnc Kesim ve Büküm, Özel Amaçlı Makina İmalatı, Bina Giydirme, Çelik Konstrüksiyon, Sac Şekillendirme, Korkuluk Sistemleri, izmir delikli sac ürünleri, izmir perfore, izmir özel amaçlı makina imalatı, izmir cnc kesim, izmir cnc kesim büküm, izmir genişletilmiş sac, izmir kaynak, izmir kaynak ve boya, izmir cnc, izmir cnc punch

Devamı
,

CNC PUNCH

İzmir Perfore | Delikli Sac Ürünleri | CNC Punch İzmir Perfore ; TRUMPF MultiShear ile çapaksız kesim, TRUMPF MultiBend ile bükme ve silindirik takım teknolojisi kullanımı TruPunch 3000 zımbalama ve form verme tezgahını oldukça yetenekli bir delikli sac ürünleri imalathanesine dönüştürür.   İzmir perfore firmaları, İzmir delikli sac firmaları, Karşıyaka delikli sac, İzmir çelik konstrüksiyon şirketleri, İzmir sac şekillendirme, İzmir genişletilmiş sac, Perfore, Cnc Punch, Delikli Sac, Kaynak ve Boya, Genişletilmiş Sac, Cnc Kesim ve Büküm, Özel Amaçlı Makina İmalatı, Bina Giydirme, Çelik Konstrüksiyon, Sac Şekillendirme, Korkuluk Sistemleri

Devamı
Toplam 266878 Tekil Ziyaret